Flynth huurt 745 m2 kantoorruimte in Twenthe Centrum Almelo

juli 2, 2021

VERHUURD | Flynth adviseurs en accountants B.V. heeft per 1 juni j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 745 m² kantoorruimte in het prachtige Twenthe Centrum inclusief 25 parkeerplaatsen.

 

Van fabriek tot trendy bedrijfsverzamelgebouw

Flynth zal haar intrek nemen op de derde verdieping van het Rijksmonumentale complex. De voormalige Stoomspinnerij Twenthe uit 1915 is in 2012 compleet gerenoveerd tot een trendy multifunctioneel bedrijfs-/kantoorverzamelgebouw met authentieke details zoals hoge plafonds en grote raampartijen. De gevels zijn met zorg hersteld, waarbij rekening is gehouden met de uitstraling van het originele gebouw. Flynth kan hun nieuwe kantoorruimte volledig naar eigen wens indelen.

 

Ideale locatie

Het Twenthe Centrum is ideaal gelegen in het centrum van Almelo en maar één minuut lopen van het NS- en busstation. Daarbij heeft het een groot parkeerterrein, dat alleen door huurders van het Twenthe Centrum mag worden gebruikt.

 

Flynth adviseurs en accountants

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf en heeft een werk- en bezoeklocatie in Almelo. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap, door ze vroegtijdig van de juiste cijfers te voorzien en daarbij het beste advies te geven, gericht op de toekomst.

Wij wensen Flynth veel succes op hun nieuwe werk- en bezoeklocatie! Het Twenthe Centrum maak deel uit van M7 EREIP IV Dutch Propco 2 B.V., een fonds gemanaged door M7 Real Estate Netherlands. Boers & Lem bedrijfsmakelaar Almelo heeft de verhuurder bij deze transactie begeleid.

 

New Field

15 + 9 =