Interview Max Nijland

mei 31, 2021
Naam: Max Nijland
Leeftijd: 28
Functie: Junior Asset Manager
Mijn naam is Max Nijland (28 jaar). Sinds 15 februari 2020 werk ik bij M7 Real Estate B.V., als Junior Asset Manager. Ik heb Real Estate & Facility Management gestudeerd in Deventer en heb daar een dubbele Master behaald. Na mijn studie ben ik 4 maanden gaan reizen in Zuid-Amerika en ben na mijn terugkomst in januari 20’ direct gaan solliciteren bij M7, aangenomen, en direct aan de slag gegaan als Junior Asset Manager. Ik houd mij voornamelijk bezig met de Retail Assets, waar ik samen met mijn collega Andre Jerphanion zorg voor draag.
Onze Retail portefeuille strekt zich uit over het hele land en is zeer gevarieerd. Zo managen wij onder andere woonboulevards, wijkwinkelcentra en verschillende retail warehouses/last-mile delivery objecten. Vooral het Sport Business Center in Leusden is een bijzonder object om te managen en waar ik de afgelopen periode veel kennis en ervaring van het vakgebied opgedaan heb. De diversiteit aan objecten maakt dat het werk nooit saai is. Ik vind met name het commerciële aspect van het werk leuk. Het vullen van leegstand is een uitdaging waar ik dagelijks met veel plezier mee aan de slag ga. Naast het maken van deals is ook het goed onderhouden van contacten een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik merk dat dit ook een van mijn sterke punten is en dat ik hier veel plezier uit haal.

Ondanks dat de pandemie een maand nadat ik was aangenomen uitbrak en al mijn nieuwe collega’s van M7 thuis moesten werken, heb ik mijn tijd tot nu als zeer prettig ervaren en ben vereerd dat ik zo snel ben opgenomen in de M7 familie. Nu de versoepelingen aangekondigd zijn en er steeds meer kan, zit M7 niet stil en organiseert ook buiten werk om weer leuke activiteiten. Zo staat er binnenkort een Padel-cursus op de planning voor alle medewerkers met ter afsluiting een borrel. Ik kijk nu al uit naar een biertje op het terras om met mijn collega’s te proosten op een geslaagde week!

After hours

Wie is Max buiten de werkvloer? Wij stelden hem drie hele belangrijke vragen om hier een beter beeld bij te krijgen.
1. Wat drink je het liefste tijdens de vrij-mi-bo?
Bier.
2. Wat is jouw favoriete activiteit op een vrije dag?
Leuke activiteiten ondernemen met vrienden/familie.
3. Als jij het volgende teamuitje mag organiseren wat wordt dit dan?
Skiën. Door Corona is dat dit jaar helaas niet doorgegaan, maar het lijkt mij hartstikke leuk om dit te doen met het team.

New Field

3 + 6 =