First Impression huurt ca. 5.200 m² aan de Simon de Cockstraat 15 in Tilburg

oktober 19, 2022

M7 Real Estate (“M7”), de pan-Europese belegger en asset manager gespecialiseerd in multi-tenant gebouwen heeft circa 5.200 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte aan de Simon de Cockstraat 15 in Tilburg verhuurd. Zij heeft de ruimte verhuurd aan First Impression, een bekroonde specialist in audio-visuele technologie en beleving.

First Impression heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten en hiermee is het gebouw 100% verhuurd. M7 zal het gebouw, dat in 1981 gebouwd is, volledig renoveren door de buitenzijde op te knappen en een deel van de kantoorruimtes om te bouwen naar bedrijfsruimtes. Ook zullen de kantoorruimtes casco gereed gemaakt worden. M7 heeft het gebouw gekocht in 2015. 

Christiaan Ilias (asset manager): “We hebben het gebouw aan de Simon de Cockstraat 15 in een kort tijdsbestek weer kunnen verhuren, nadat de GGD de huurovereenomst in februari 2022 opgezegd had. Dit onderstreept dat er een hoge vraag is van gebruikers van bedrijfsruimtes op de goede locaties in deze regio. We hebben het eerste deel van de werkzaamheden ondertussen succesvol afgerond. We zijn nu bezig met de werkzaamheden aan het kantoor. Door deze werkzaamheden zal het gebouw compleet gemoderniseerd zijn en voldoen aan de wensen en eisen van de huurder.

M7 Real Estate werd geadviseerd door Raimond Weenink in samenwerking met Colliers International.

New Field

8 + 14 =