Over Ons

M7 is sinds 2009 één van de meest toonaangevende specialisten op de Europese multi-tenant vastgoedmarkt met expertise in de lokale markt.

M7 is een fonds- en assetmanagement organisatie voor commercieel onroerend goed.

Het M7 team van ruim 220 werknemers verspreid over kantoren in 13 landen in Europa beheert meer dan 800 winkel-, kantoor- en bedrijfslocaties met een waarde van circa 4,7 miljard euro. De portefeuille kenmerkt zich met name door de diverse multi-tenant gebouwen en het intensieve beheer van deze objecten. Door het herkennen van investeringsmogelijkheden waarbij een gebouw geoptimaliseerd kan worden, is M7 de ideale partner voor huurders in multi-tenant gebouwen.

De filosofie

Geschiedenis

M7 Nederland

De filosofie

M7 gaat voor een persoonlijke benadering, waardoor de huurders altijd in direct contact staan met de verhuurder. Het team van M7 werkt proactief en met een hands-on mentaliteit aan de portefeuille. Het team denkt graag op een creatieve manier mee met de huurders om zo voor iedere wens of obstakel een passende oplossing te bedenken. Door gericht te investeren in de portefeuille worden objecten en locaties geoptimaliseerd. Zodoende word het aanbod zowel voor de huurder als de verhuurder aantrekkelijker gemaakt. Het asset management team van M7 beschikt dankzij de gevarieerde portefeuille over brede kennis en ervaring en kan goed samenwerken met zowel grote corporate organisaties, als kleine ondernemers. Door het toepassen van nieuwe technologieën en ontwikkelingen is M7 altijd vooruitstrevend.

Geschiedenis

M7, met het hoofdkantoor in London waar de corporate en fonds management afdeling is gevestigd, werd in 2009 opgericht. De focus lag daarbij op multi-let bedrijfsruimten in Groot-Brittannië. Om de kansen te benutten die zich voordeden na de wereldwijde financiële crisis werden er een aantal joint ventures opgericht en werd er een herstructureringsafdeling opgezet, om zo de kredietverstrekkers te ondersteunen bij het beheer van secundair vastgoed

Vanaf 2013 was het doel van M7 om vastgoedeigenaren en beleggers een ongeëvenaard assetmanagement-platform te bieden in heel Europa voor multi-let vastgoed. Dankzij de inzet en ervaring van het senior managementteam van M7 kon het succes van de activiteiten niet alleen in Groot-Brittannië maar ook in Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Portugal, Polen en Slowakije gegarandeerd worden.

M7 Nederland

M7 Nederland is in 2013 opgericht en heeft in een periode van 6 jaar de portefeuille zien groeien naar 1,3 miljard euro. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een verkoop van het multi-let light industrial vastgoed aan Mileway. Op dit moment heeft de portefeuille in Nederland een omvang van ca. 900 miljoen euro.

New Field

4 + 13 =